Rock XXL

voorbeschouwing: Bury Tomorrow (Kavka, 2017)

4 apr 2017 – Seppe Van Ael – Nieuws

Op 5 April organiseert Heartbreaktunes weer een concert voor alle metalcore-liefhebbers. Bury Tomorrow, Any Given Day en The Charm The Fury treden op in Kavka.

De eerste band die zal spelen is het Amsterdamse The Charm The Fury. Deze band is zeker niet onbekend in ons land. Ze speelden al vaker in België en zullen deze zomer ook op Graspop spelen. Voor de mensen die eens iets anders willen zien: de vocalist van The Charm The Fury worden gedaan door een vrouw! Zij zullen de toon zetten voor de twee volgende bands die avond.

De tweede band van de avond is de Duitse metalcore/djent band Any Given Day. Onlangs speelden ze hier nog samen met Suicide Silence en Caliban. Ze speelden in 2015 voor het eerst hun volledige Europese tour, ook samen met Bury Tomorrow. Een leuke reünie dus en perfect om ons op te warmen voor Bury Tomorrow.

De headliner van de avond zijn de heren uit Bury Tomorrow. Ze zijn een mooie blend van metalcore met post-hardcore. Vorig jaar waren ze nog de opener voor Architects en nu zijn ze zelf de hoofdact op hun grootste headlining tour ooit. De band zegt veel leuks gepland te hebben en het belooft een zeer lange set te worden, dus voor alle fans van Bury Tomorrow: dit kan je niet missen. Hou je al vast klaar om intiem te worden met de rest van het publiek en je helemaal te smijten tijdens de stage invasion!

info en tickets:

http://heartbreaktunes.com/